Casa moderna Minka: Valldoreix - 350 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 350 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 350 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 350 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 350 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 350 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 350 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 350 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 350 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 350 m2

Casa moderna Minka: Valldoreix

Aquest encàrrec se'ns presenta com un nou repte, sorprendre i satisfer els nostres clients amb un disseny amb personalitat.


La parcel·la, de dimensions triangulars, és força complicada. De pendent elevat, formes irregulars i bona orientació però mirant cap als veïns, de manera que intentem buscar la solució més òptima per ubicar un habitatge unifamiliar aïllat i amb piscina. Accedim a la parcel·la per la cota més inferior, amb una zona d'entrada exterior on es troba la planta soterrani amb el garatge, magatzem i instal·lacions. Una escala en forma de rampa puja lateralment al nivell de la planta baixa acompanyada d'unes plantes de bambú.


Volumètricament l'habitatge està constituït per dos cossos que es cavalquen, formant un gran voladís en planta soterrani des d'on s'accedeix des del carrer i una zona de porxo amb orientació sud en planta baixa al costat de la piscina.
Un cos allargat que vola respecte a la planta soterrani forma la planta baixa, on s'ubiquen els espais d'ús diürn: l'accés, la cuina amb safareig, un dormitori per convidats amb bany i un ampli saló-menjador. Tots els espais principals es troben completament oberts i orientats a sud ia la zona de jardí, formant una planta baixa molt diàfana i amb molta llum.
Un segon cos cavalca sobre la planta baixa perpendicularment i forma un gran voladís que alhora es fon amb la piscina exterior. En aquesta planta es troben les estances d'ús nocturn: la suite, tres dormitoris i dos banys.
L'espai de comunicació vertical és un gran pou de llum que travessa tots els espais gràcies a una passarel·la de vidre que connecta visualment les dues plantes.

Localització:

Valldoreix

Durada del projecte:

6 mesos

Superfície:

350 m2
Imagen de seguimiento