Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2
Casa moderna Minka: Valldoreix - 275 m2

Casa moderna Minka: Valldoreix

Us presentem una casa situada en una parcel·la amb molta pendent, un inconvenient i una avantatge alhora. Això ens ha permès jugar amb el terreny pot projectar un habitatge que s'adapta a les necessitats dels propietaris seguint les directrius inicials del projecte. Hem aconseguit la sensació d'una casa penjant amb una piscina penjant. Des de qualsevol punt de la casa es pot gaudir de les privilegiades vistes de les que gaudeix, tant a l'interior, a sobre i fins a sota de la casa.

 

L'habitatge consta de dos volums escalonats generant terrasses cap al sud i a les magnífiques vistes on també s'incorpora la piscina. A la planta baixa trobem un espai totalment obert, des del qual ja tenim la mirada orientada cap al paisatge exterior i la piscina. És aquí on tenim la sala d'estar, el menjador i la cuina en un únic espai diàfan i a doble alçada. A la planta superior tenim fins a quatre habitacions, que se situen en els extrems per deixar un distribuïdor que és alhora un estudi amb vistes al saló.
La coberta de l'habitatge és transitable, d'aquesta manera s'aprofita tot l'espai que la construcció de la mateixa casa genera.

Localització:

Valldoreix

Durada del projecte:

5 mesos i mig

Superfície:

275 m2
Imagen de seguimiento