Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès - 1050 m2
Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès - 1050 m2
Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès - 1050 m2
Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès - 1050 m2
Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès - 1050 m2
Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès - 1050 m2
Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès - 1050 m2
Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès - 1050 m2
Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès - 1050 m2
Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès - 1050 m2
Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès - 1050 m2
Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès - 1050 m2
Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès - 1050 m2
Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès - 1050 m2

Casa moderna Minka: Sant Cugat del Vallès

El projecte s'emplaça en Sant Cugat del Vallès, concretament en una parcel·la d'enormes dimensions, on l'espai arbrat i de jardí tenen gran protagonisme. Per això, el projecte pren forma donant resposta al desig del client d'aconseguir una connexió i integració amb el paisatge i conjugant amb la funcionalitat de l'habitatge.

Per aconseguir aquest objectiu, l'edifici es disgrega en volums separant els diferents usos i desenvolupant-pràcticament en planta baixa per alleugerir la presència de l'edifici en la parcel·la.

La façana pètria tancada de l'accés principal reserva una sorpresa a l'interior, on la llum, la natura i l'aigua inunden l'habitatge a través dels diferents patis: un de longitudinal que separa el vestíbul de la sala, i un altre pati transversal amb la piscina com element principal que divideix la sala del gimnàs.

El programa en planta baixa es desenvolupa en tres ales, l'ala de servei i d'aparcament orientada a la finca adjacent, l'ala de dormitoris dels nens amb vistes al jardí aquest i una ala central de zona d'ús comú amb vistes a la piscina i al jardí principal.

Els volums es tanquen entre si per generar privacitat entre les diferents ales i s'obren al paisatge amb finestrals protegits amb grans vols fent desaparèixer els límits interior exterior.

L'espai central de l'habitatge ens connecta amb la suite principal, que és l'única peça que es desenvolupa en planta primera per permetre intimitat i està conformada pel dormitori, bany suite-vestidor i una zona de despatx-biblioteca.

Localització:

Sant Cugat del Vallès

Durada del projecte:

13 mesos

Superfície:

1050 m2
Imagen de seguimiento