Black house, fusió amb el paisatge

Aquest projecte desafia el pendent de la parcel·la amb un joc de volums, acabats en pedra negra, que li brinden unes vistes privilegiades de l’entorn.

Durada del projecte
6 mesos i mig
Superfície
340 m2

Integració amb el paisatge

Situada en un emplaçament privilegiat i amb unes vistes espectaculars, aquest habitatge s’integra amb el paisatge gràcies als porxos que es converteixen en un element de transició entre l’interior i l’exterior. El porxo situat al costat de la piscina té una estructura que imita la morfologia d’un arbre de grans dimensions

 

Llum vertebradora

La llum natural es cola a l’interior de l’habitatge i es converteix en el fil conductor de les diferents atmosferes i racons de la casa. Les enormes superfícies envidrades intensifiquen la sensació d’amplitud i de connexió amb la natura exterior.

Han aconseguit la integració total amb la muntanya. És com si estiguéssim vivint al bosc.

Pedra negra

Un dels elements característics d'aquest projecte és l'acabat en pedra negra, que camufla l'habitatge entre la frondosa vegetació que l'envolta.
Jeev

Un estudi diferent

Els propietaris volien un habitatge integrat amb l’entorn i que formés part del mateix paisatge. Així es va idear aquest projecte, acabat amb pedra negra per fusionar-ho amb la natura i on l’espai exterior i interior es fonen en un ambient únic.

Making of

Dediquem molt temps a pensar en les teves necessitats i en projectar el teu habitatge a mida. El termini de construcció de l’habitatge és de 6 mesos i mig, a partir de la llicència d’obra. Tenim molt sistematitzat tot el procés de construcció per optimitzar el temps al màxim. Ens avalen un munt de somnis complerts.

Parcela

Estructura i obra

Render

Foto final