Projecte Mirador

Donant resposta a les condicions de la parcel·la, es projecta un edifici de dues plantes amb accés des de cara nord, i generant el programa d’habitatge orientat a les vistes amb orientació sud.

L’accés a l’habitatge es genera a través d’un pati obert que separa el jardí privat i la zona d’aparcament i aquest accés està acompanyat mitjançant un mur de llepis de fusta. El vestíbul d’accés posseeix un gran finestral a aquest pati, i unes escales d’un tram amb una gran llibreria que genera la divisió d’aquest vestíbul amb la zona pública de l’habitatge.

La coberta de l’edifici és plana, i en ella es col·locaran els elements necessaris per a les instal·lacions de telecomunicacions i xemeneies, així com els col·lectors solars per a la producció d’aigua calenta sanitària.

 

Durada del projecte
8 mesos
Superfície
300 m2

Transparencies

La façana sud on es troba l’estudi, el saló i menjador, esborra els seus límits interior-exterior amb el porxo amb una gran vidriera corredissa. La cuina oberta al menjador té vistes al pati d’entrada, i té un safareig annexo amb sortida a l’exterior en façana oest, amb accés a l’aparcament exterior.

Des del vestíbul s’accedeix al nucli esquerre, en el qual es troba una suite amb vista a jardí privat, dos banys orientats a est i un estudi amb vista al porxo i a la piscina i que la seva vegada està connectat amb el saló a l’altre costat de la xemeneia.

 

 

 

Horitzonts

L’espai de saló és un espai de doble altura, espai que s’aprofita per crear una llibreria de gran altura i d’aquesta manera, satisfer un dels entreteniments dels clients: La lectura.

Una vegada en planta superior, el passadís entre habitacions és un pas de vidre que atrapa la llum des de la façana del pati d’accés. En aquesta planta, existeixen dues suites amb vista al mar, amb vestidor i bany privat, que s’il·luminen a través d’una reculada en façana que busca la privadesa d’aquests espais.

El gran element diferenciador de l’habitatge és la zona de piscina, en la qual la rematada de façana al voltant de la mateixa atrapa aquest espai i ho fa integrar-se físicament amb l’interior de l’habitatge. En desnivell de la parcel·la fa que la piscina quedi elevada del terreny, la qual cosa genera una zona de mirador al mar. A aquest petit mirador accedim des del porxo mitjançant d’unes lloses flotants a través de la piscina i des d’ell, podem baixar al jardí i en el qual trobarem una zona de descans.

Making off

Dediquem molt temps a pensar en les teves necessitats i a projectar el teu habitatge a mesura. El termini de construcció de l’habitatge és de 8 mesos, a partir de la llicència d’obra. Tenim molt sistematitzat tot el procés de construcció per optimitzar el temps al màxim. Ens avalen un munt de somnis complerts.

Parcela

Render

Muy pronto más info

Aconsegueix gratis el teu pressupost a mida

Accepto les condicions de l' avís legal *
Accepto rebre comunicacions comercials de Minka Houses