Projecte equilibri, harmonia entre cossos

Sofisticat, atrevit i modern. Aquest projecte desafia els equilibris amb una estructura formada per volums, que generen un espectacular voladís en la zona del jardí.

Durada del projecte
4 mesos i mig
Superfície
200 m2

Joc de volums

Dos cossos diferenciats, un sobre l’altre, formen aquest habitatge aïllat. El cos superior, de color fosc, genera un espectacular volada a sobreposar el volum inferior, de color blanc en la seva totalitat.

Espais diàfans

Les dues plantes de l’habitatge s’obren a l’exterior, però sempre mantenint la privacitat respecte al carrer. Això crea espais diàfans i agradables, com a la planta baixa, on es fusionen la cuina, el saló i el menjador.

Comoditat i lluminositat. És una meravella. Totalment el contrari del que havíem tingut fins ara.

Vistes espectaculars

La primera planta, on hi ha l'habitació principal, el vestidor i un estudi obert, ofereix unes boniques vistes a través de les superfícies de vidre i d'una extensa terrassa.
Jeev

Un estudi diferent

Els propietaris desitjaven un lloc amb molta claredat i llum. Amb aquesta premissa, vam crear un habitatge que s’obre a l’exterior i que aposta pels espais diàfans, mantenint sempre la privacitat dels propietaris.

Making off

Dediquem molt temps a pensar en les teves necessitats i en projectar el teu habitatge a mida. El termini de construcció de l’habitatge és de 4 mesos i mig, a partir de la llicència d’obra. Tenim molt sistematitzat tot el procés de construcció per optimitzar el temps al màxim. Ens avalen un munt de somnis complerts.

Parcela

Estructura i obra

Render

Foto final