Flow

En aquesta casa tot flueix, els espais estan dissenyats amb un sentit de continuïtat, desapareixen les fronteres rígides, i s’obren els espais a la participació, al gaudi dels sentits de tota la família.

 

 

 

Duració del projecte
5 mesos

Superfície
230 m2

Epicentre

El projecte es desenvolupa en secció, adaptant-se a les condicions topogràfiques del terreny. L’entrada de l’habitatge es produeix a mitja altura entre la planta baixa i la primera donant accés a un espai a doble altura que recorre en vertical tota la casa i que ofereix una visió panoràmica de l’interior de la mateixa. Aquest espai a doble altura està presidit per una gran llibreria dedicada a la literatura i a la música. Entorn d’aquest “epicentre” orbita el programa funcional.

 

 

 

Transicions

En planta baixa tots els espais principals estan connectats, els porxos com a elements de transició donen pas a dos nivells de jardins en els quals progressivament es transita de l’espai ordenat al natural. En la planta alta, una gran passarel·la de cristall que recorre paral·lela al doble espai, distribueix les habitacions sense deixar de perdre el contacte visual amb l’epicentre. Les habitacions dels nens permeten associar-se a través d’una gran porta corredissa. L’espai queda unificant amb una gran taula d’estudi en la qual es torna a reforçar l’esperit de participació.

 

 

Making of

Dediquem molt temps a pensar en les teves necessitats i a projectar el teu habitatge a mesura. El termini de construcció de l’habitatge és de 5 mesos, a partir de la llicència d’obra. Tenim molt sistematitzat tot el procés de construcció per optimitzar el temps al màxim. Ens avalen un munt de somnis complerts.

Parcel·la

Estructura i obra

Render

Foto final

Més info molt aviat