Projecte Harmonia, delicadesa i sostenibilitat

Modernitat i eficiència es donen la mà en aquest habitatge unifamiliar de línies pures, netes i harmòniques, construït en una parcel·la de geometria rectangular i dimensions reduïdes.

Durada del projecte
4 mesos i mig
Superfície
200 m2

Línies rectes

Les façanes de l’habitatge destaquen per la seva linealitat i puresa i doten el projecte d’una estètica regular i neta que aporten volum a un habitatge bastant compacte. A la zona interior, trobem un imponent accés a doble altura que connecta les dues plantes.

 

 

 

 

La llum com a protagonista

Les immenses superfícies envidrades i els espais diàfans, com a la planta baixa, permeten que la llum natural es coli i flueixi per tot l’habitatge, oferint una sensació d’obertura i amplitud.

Des del llit volia veure Montserrat i que la casa estigués orientada al sud. Cosa gairebé impossible. Però vaja si ho van aconseguir.

Sense límits

La planta baixa està completament oberta a l'exterior amb grans obertures, suprimint el límit entre l'interior i exterior de l'habitatge.
Jeev

Un estudi diferent

Aquest projecte respon bàsicament a uns criteris orientats a la sostenibilitat, per això es van utilitzar materials sostenibles i eficients energèticament.

Making off

Dediquem molt temps a pensar en les teves necessitats i en projectar EL teu habitatge a mida. El termini mitjà de construcció de l’habitatge és de 4 mesos i mig, a partir de la llicència d’obra. Tenim molt sistematitzat tot el procés de construcció per optimitzar el temps al màxim. Ens avalen un munt de somnis complerts.

Parcela

Estructura i obra

Render

Foto final