La casa de la llum, claror a cada racó

La llum flueix i banya cada espai d’aquest habitatge unifamiliar, de disseny únic i exclusiu que combina grans zones envidrades amb altres que guarden la intimitat. La fusta vista en una de les façanes ofereix un toc singular a l’edifici.

 

Durada del projecte
5 mesos
Superfície
250 m2

Obertura a l'exterior

Els grans finestrals de la planta superior fan que la llum natural es coli a l’interior, convertint-se en la protagonista i donant una sensació d’amplitud i obertura a les zones nocturnes de l’habitatge.

Façanes diferenciades

La façana que dóna al jardí s’obre a l’exterior, a la planta baixa i a la planta superior, a través de zones envidrades. En canvi, l’altra façana aposta per finestres i incorpora la fusta com a element diferenciador.

La llum natural era el nostre requisit i ho han aconseguit amb escreix. La nostra casa està banyada de llum natural

Hall vertebrador

El hall és un dels elements distintius de l'habitatge, unint les dues plantes i sobre el qual giren tots els espais de la casa.
Jeev

Un estudi diferent

Els propietaris volien un espai amb molta llum natural. Per aquest motiu, el projecte gira al voltant de l’hall a doble altura i juga amb grans obertures a l’exterior.

Making of

Dediquem molt temps a pensar en les teves necessitats i en projectar el teu habitatge a mida. El termini de construcció de l’habitatge és de 5 mesos, a partir de la llicència d’obra. Tenim molt sistematitzat tot el procés de construcció per optimitzar el temps al màxim. Ens avalen un munt de somnis complerts.

Parcela

Estructura i obra

Render

Foto final