Projecte de Llum, inspiració mediterrània

Sostenible, eficient i exclusiva, el nou luxe exigeix ​​respecte cap al medi ambient, espais oberts, llum natural i disseny a mida. Aquest habitatge desafia la pendent del terreny, creant un sorprenent efecte “penjant”.

Duración del proyecto
5 meses y medio
Superfície
275 m2

Gran benvinguda

La recerca del factor sorpresa es reflecteix des de l’entrada fins a l’últim racó de l’habitatge. La llum natural és una constant en tota la casa, coberta de vidre i pintada de color blanc en la seva totalitat.

Espai diàfan

La planta baixa és un únic espai diàfan a doble alçada que engloba la sala d’estar, el menjador i la cuina. La llum natural ressalta les vistes privilegiades de la piscina i el paisatge exterior.

Un chill out per a les nits d’estiu, aquesta era una de les meves il·lusions. La terrassa convertida en un espai per gaudir de les magnífiques vistes i assaborir la calma del vespre.

Piscina exclusiva

La piscina és sens dubte el distintiu de l'habitatge. El seu disseny "penjant" li dóna un toc únic i permet veure la piscina des de qualsevol punt de la casa, a la vegada que s'aprofita al màxim l'espai del terreny.
Jeev

Un estudi diferent

Els propietaris desitjaven un lloc perfecte per compartir amb convidats vetllades de somni. Així es va pensar el projecte, resultant un espai diàfan que aprofita el màxim la llum i juga amb les transparències del vidre i els espais buits, deixant que la llum llisqui per cada racó de la casa.

Making of

Dediquem molt temps a pensar en les teves necessitats i en projectar el teu habitatge a mida. El termini mitjà de construcció de l’habitatge és de 6 mesos, a partir de la llicència d’obra. Tenim molt sistematitzat tot el procés de construcció per optimitzar el temps al màxim. Ens avalen un munt de somnis complerts.

Parcela

Estructura i obra

Render

Foto final