Minimalisme a Formentera

Sostenibilitat, minimalisme i exclusivitat descriuen aquest habitatge situat a l’illa de Formentera. Una construcció integrada a l’entorn, compacta i recollida, respectuosa amb el medi ambient i el paisatge.

 

 

 

Durada del projecte
4 mesos i mig
Superfície
165 m2

Integració amb el paisatge

La idea de generar un mínim impacte en el paisatge s’aprecia en cada detall, fins al punt que l’habitatge i el paisatge es fusionen. La casa està lleugerament elevada sobre la cota del terreny existent com si surés.

Espai diàfan

La planta baixa forma un únic espai diàfan a doble alçada que engloba la sala d’estar, el menjador i la cuina. La llum natural ressalta les vistes privilegiades que ofereix el paisatge exterior a més de la piscina.

Han aconseguit la integració entre la tradició i la modernitat en una illa protegida amb una elegància indescriptible.

 

 

Un chill-out a la coberta

L'habitatge, de forma totalment rectangular, alberga un espaiós i relaxant chill-out a la coberta, al qual s'accedeix a través d'un dels patis.
Jeev

Un estudi diferent

Aquest projecte va suposar tot un repte per al despatx pel fet de trobar-se en un paratge natural protegit. L’habitatge es va idear perquè quedés integrat totalment amb el paisatge de manera elegant i, al seu torn, funcional.

Making off

Dediquem molt temps a pensar en les teves necessitats i en projectar el teu habitatge a mida. El termini de construcció de l’habitatge és de 4 mesos i mig, a partir de la llicència d’obra. Tenim molt sistematitzat tot el procés de construcció per optimitzar el temps al màxim. Ens avalen un munt de somnis complerts.

Parcela

Estructura i obra

Render

Foto final