Balance project, harmony between modules

Sophisticated, daring and modern. This project challenges the equilibria with a structure formed by two volumes, which generate a spectacular cantilever in the garden area.

Project duration
4 months and half
Total area
200 m2

Volumes game

Two differentiated modules, one on top of the other, form this single family home. The upper module, dark in color, generates a spectacular overhang as the lower module surpasses, white in its entirety.

Open space concept

Both house floors are open to the outside, but always maintaining privacy with respect to the street. This creates diaphanous and pleasant spaces, such as on the ground floor, where the kitchen, living room and dining room merge.

 

Comfort and luminosity. It is a wonder. Quite the opposite of what we had until now.

Spectacular views

The first floor, where the master bedroom, the dressing room and an open studio are located, offers beautiful views through the glass surfaces and an extensive terrace.
Jeev

A different study

The owners wanted a place with great clarity and light. With this premise, we create a house that opens to the outside and that opts for open spaces, always maintaining the privacy of the owners.

Making of

We spend a lot of time thinking about your needs and projecting your measure home. The construction time of this house was 4 months and half, from the construction permit. We have very systematized the whole construction process to optimize the time to the maximum. We endorse a lot of dreams fulfilled.

Plot

Structure

Render

Final photo