Light Project, Mediterranean inspiration

Sustainable, efficient and exclusive, the new luxury demands respect towards the environment, open spaces, natural light and custom design. This house challenges the slope of the land, creating a “hanging” effect style.

Project duration
5 months and half
Total area
275 m2

Welcome

The search for the surprise factor is reflected from the entrance to the last corner of the house. Natural light is a constant throughout the house, covered in glass and painted white in its entirety.

Opne space concept

The ground floor is a single open space with double height that includes the living room, the dining room and the kitchen. Natural light highlights the privileged pool views and the exterior landscape.

A chill out for the summer nights, that was one of my illusions. The terrace converted into a space to enjoy the magnificent views and savour the evening calm.

Exclusive pool

The pool is undoubtedly the hallmark of the house. Its "hanging" design gives a unique touch and allows you to see the pool from any point of the house, while take advantage of the land space.
Jeev

A different study

The owners wanted a perfect place to share with dreamy guests. This is how the project was thought, resulting in a diaphanous space that take advantage of the light and plays with the glass transparencies  and the empty spaces, allowing the light to slide down every house corner.

Making off

We spend a lot of time thinking about your needs and projecting your measure house. The construction time of this house is 5 months and half, from the construction permit. We have very systematized the whole construction process to optimize the time to the maximum. We endorse a lot of dreams fulfilled.

Plot

Structure

Render

Final photo