projecte-en-proces_eng

Serenity, design and sustainability project

This project prioritizes the orientation, facing all the diurnal zones to the south and more specifically towards the main garden. We located two pergolas that enhanced this outer space.

Project duration
5 months
Total area
225 m2

L Shape

The ground floor is designed in an L shape with two black stone walls that divide the day area, where we find the living room and kitchen dining room, the night area, which has a guest room. The first floor, rectangular shape, is perfectly coupled to the ground floor, forming a uniform and functional volume.

The orientation importance

One of the determining elements of this house is that the entire day area is south oriented and to the front garden. The kitchen and living room are connected by a porch.

Making of

We spend a lot of time thinking about your needs and projecting your measure house. The construction time of this house is 5 months, from the construction permit. We have very systematized the whole construction process to optimize the time to the maximum. We endorse a lot of dreams fulfilled.

Plot

Render

More info soon